tårarna jag fällde, föll inte för dej

Tjenis lisis. Har precis börjat pluggat lite. uschanuscha. skolan gick rätt så fort, pkte till stan med mells. älskade gummistövlar jag äntligen hittat skulle köpas, men så funkar inte mitt bankomatkort!? fan va typsikt... tummen ner för bankomatkort. föredrar kontanter från och med NU (=

så här såg man ut idag.. /(=

stuuräääääplans godaste taco

Tjeeenare people! Har varit med Linnea i stan och kollat på bio. Grown ups hette filmen. En jätte rolig komedi. Innan det blev det att käkas tacobar på stureplan. Och lite strosa runt i affärer då. Hittade ett par kilklackar, och en halsduk. Nice huh? Goooodnight.

lovley halsduk. Indiska 99 kr.

ääälskade kilklackarna <3 Vagabond 99 kr. REA

someone likes peppar

Godmorgon på er. Jag är så trött och håller på att frysa till en isbit. Det är vinter redan nu ;o augusti? usch. well, igår var jag med miranda i stan som sagt och letade gummistövlar. gick runt till det stängde, åt på mcdonalds. Hittade inga gummistövlar :/ ska gå dit i veckan och kolla om de har fått in rätt storlek. Vi träffade omar i bagis, gick till hökarängen med honom. (= snälla som vi e /a8 haha.
someone likes peppar (a)


vaken

Godmorgon! Sovit gott? Jag har. Dagens planer:







sär inlägget vill inte komma upp :S -.- döööö.

- finare än originalet


Jag Älskar Dej, Syster ♥

Melinda, kolla!

HAHA. Melinda. kommer du ihåg?? fyfan va vi skrattade. Goood.

Nacka Forum


Åkte till nacka forum med  pappa och lillebror. Behövde en höst jacka. fick med mej det, plus två par skor! Nice. Älskar nya saker. Hare bra.

Love killer

Torsdag : Gick runt lite i slussen/stan/medis. Var lite på södra latin och kollade. Med miranda. vid fyra fem tiden drog jag till gullmars och mötte nippan och veronika. Vi drog till grönan. Nrj! Åkte attracktioner, kollade liiiiiite vid scenen... åkte hem vid nio ungefär.
Katarinahissen. Bron.

Frittfall . wii va snygg man blev!

Darin från Jetline!

haha i vilda musen... Ignore my face..

i ♥ u

gårdagen i en bild .-.

New stuff


Medan Jag väntade på mamma gick jag runt i stan...;) kärlek till ringarna.



Låten får mej på bra humör♥

jag saknar en sak



-HAHAH CAREFACE OM DINA FUCKING NIOR ELIN

buhuuu. HAH. Imorn ska jag träffa ellen. lääääääämge sen. Love you <3

random inlägg... vet

Mycket vandring och bussturer

Hejssvejs. Haft en bra dag? jag har. är trött. Det har blivit en del vandring och mycket bussturer idag. Orkar inte berätta detaljerat men med korta ord: fel buss, "vilse", vandring, sammarbetsövningar. Träffade många people i bagis centrum. Pratglada! :D

Me and Miranda på djurgårn

Jag och Christina! På sammarbetsövningarna

Lukas och Jair! Tuffffingar!


[En Bild På Viktor som jag inte fick lägga ut] :(

GodmorgoN

Godmorgon. Man ska samlas vid tuben om 35 min. Så borde väl gå kvart i. Måste hinna köpa nånting att dricka. Har en sallad med mej som matsäck! :D
Västervik.

Tårarana fanns

Vet inte hur många gånger jag har skrivit om det här. Men..
Det har bara gått två dagar, två dagar av skolan. och min och mirandas mardröm har redan börjat. Två hela år ska vi klara oss utan niorna! Fyfan säger jag bara. helt sjukt sorgligt det kan vara att ens skolas nior slutar och börjar på gymnasium. Både idag och igår kom tillochmed lite tårar. Ingen kommer nånsin förstå. Alla tycker vi är löjliga/konstiga..? men hallå, försööööök. Idag efter skolan, i bagis centrum har vi faktiskt träffat några älskade nior. Samer, Magnus, Simon, Andreas. Sen har vi ju träffat Malkolm, Micke och Jacob under sommarlovet. Och alla har lovat att komma och hälsa på nångång! ♥ WE MISS YOU. KOM TILLBAKS. FÅ IG, LEK IDIOTER, VAD SOM HELST. GÅ OM NIAN!!


je m'appelle elin

Tjinoboshan! Här är jag. Dålig update, vet.

Idag började vi som sagt nio. Fick vårat nya schema.. Hade ett prov :o eller lärarana skulle se "vart vi låg" osv. gick ganska bra, utom att jag inte fatta något på sista! haha. Slutade runt 2. Jag och miranda åkte till slussen. åkte tillbaks, åkte till medis med freja. letade efter someone^^ Imorn ska vi på en liten "utflykt" -.-  Vandra! Åka till slussen, ta båten till djurgårn. Och gå runt en jävla kanal typ :s det gjorde vi med de dåvarande åttorna när vi böörjade i sexan.


fantasi är vad vi vill ha, men verklighet är vad vi får


Hejsan Hoppsan. sitter och snackar tele med gues who..?  Miranda. Snackat typ en timme om ingenting egentligen. Imorn börjar vi 9.00 , usch va tidigt man måste gå upp då! Runt halv åtta.. äta frukost, klä på sej, fixa sej. det är det jag gör i princip på morgonen innan skolan.. hur lång tid tar ni på er på morgonen?

 (y)

outfit'


sitter och pratar i telen med miranda. Hon hinner inte komma hit innan vi drar. så vi möts istället. hihi! Jag dör. det kommer vara så konstigt att komma tillbaka. utan niorna. nya sexor. gud. Ge mej en tidsmaskin. Jag vill inte bli stor. vill inte börja åttan. Tiden Går För Fort!


Random


sista dagen...

.. av sommarlovet blev tråkig! Gjorde absolut ingenting. Kanske var ganska bra. För att försöka friskna till lite. Är fortfarande jätte förkyld och har ont i halsen. USCH! och ja,.. imorn börjar skolman igen.. can't wait -.-  vilken mardröm. betyg. press på sej. stress. gud jag vill inte.
Börjar 12:00 och hinner nog därför att göra ett inlägg innan jag drar. Puss.


17-08-10


Tröja: Monky Leggings: Lindex Halsband: GT

I'll be your hero

Godmorgon.

Duktig som jag är har jag faktiskt varit upp sen halv nio. Mamma ringde óch bad mej passa min lillasyster medans hon var på ett möte i björkhagen. Såklart kunde jag det. Åt frukost på ett  café där. Promenerade lite till kip. Skönt för en gångs skull komma upp lite tidigt. Ska ta vara på den sista dagen på sommarlovet! Dan ska spenderas med Miranda tror jag. Dagens outfit kommer i nästan inlägg (: Länge sen sist.


it's somthing about the sunshine,baby


<3Logan Lerman


Love killer

Hejsan där ute! Hur mår ni? Själv känner jag mej lite sjuk.. usch! Förkyld, ont i halsen och hostar.. Inte kul. Funderar på att bara stanna hemma idag och bara ta det lugnt. Kolla på film och bara slappa. Länge sen. På onsadg börjar skolan igen.. fyfan va hemskt säger jag bara

Bilder från the voice!


Frulle på donken / pokerbjörn&kalleanka

igår var vi som sagt på the voice. Vi kom hem runt 1 tiden. Var typ uppe hela natten. gick ut och åt äpplen som inte var mogna. wellwell nu ska vi dra in till söder och käka frukost på mcdondlad's. Bilder från igår av the voicce får ni när vi kommer hem! Promise ♥


so many ways to love you.

Tjeeeeeeenis penis. NU är jag och miranda hemma hos mej. Har varit lite på 08, men för det mesta gick vi runt i affärer. Hittade en magtröja & två halsband som visas på bild senare förmodligen. Nu ska vi äta & fixa oss vid sextiden drar vi till The Voice. YEAaaaaah!


jävligt snygg är jag!!!!!!!!!!!!!!!!! / miranda. ( ironiskkkkk) plus hade bara de där kläderna medans ahjaaa

donken!

har precis varit på donken med melinda och ewelina och tjockat oss. nu är vi påväg hem. var tidigare och kollade på en match i hammarbyhöjden. enskede mot hammarby. 2-0 till hammarby!!!

Ohmygoddd. Snyygg (a)

Drar in till ung08 med nippan istället. Blev ändringar för miranda!  Puss see ya. 

Otuuuur? :/

Gissa vad det är för dag idag..? jo.....


Det är ju framförallt en otursdag. Läskigt. Jag vet faktiskt inte om jag tror på det eller inte. Jag tror inte jag har haft nån sån särskilld otur på just denna dag. Vad tror ni? Tror ni kommer få lite speciell otur idag? ;)


Pricking elefant hälsar på

Miranda och Freja är påväg hit nu. Vi ska senare dra in mot kungsan. Ung08.. Imorn blir det the voice som gäller! Fun. Can't wait. Alla kommer att vara där.

ung08 & summerparty

Tjenis people! kom hem från ung för ett tag sen. awsome de va! träffade nippan, linnea och hennes kompis där meeed. hade skit kul. träffade filip och oscar där också! massa people! dansade loss (haha) på det såkallade summerpartyt. drog hem runt halv tio. träffade på malkolm och jacob i bagis.. lalalalala. imorn ska vi dit igen!



Fell in loVE

scchhäärleeek. Love them. älska älska älska. Från Jimmy Choo. en butik i usa. Produkterna där är jävligt dyra... Den här skon kostar tillexempel 775 Euro. Dvs ungefär 7000 svenska kronor..

schhäärleeek

Kärlek till den här låten ♥

FilmTips


Tänkte tipsa om en bra film. Jason Vs Freddy. En Härlig skräckis
Drömdemonen Freddy Krueger vill inget hellre än att få terrorisera tonåringarna på Elm Street igen. Men det är omöjligt i och med att föräldrarna i Springwood har hittat ett sätt att förtränga hans existens. Freddy manipulerar den hockeymaskklädda seriemördaren Jason Voorhees att låtsas ta hans plats, men inget går som planerat när Jason fortsätter att mörda "hans barn". Det är upp till de överlevande tonåringarna att få Jason tillbaka till Camp Crystal Lake och Freddy ut ur drömvärlden... en gång för alla!

nära dej.

Hemma! kom hem för nån timme sen.. och har tänkt att ta det lugnt idag. Imorn blir det som sagt ung med mirandis. kulkul. Är det värt att gå? hört att det är myket sämre än förra året. Menmen just nu sitter jag och lyssnar på musik och surfar runt lite. eln
Bild från ung08 veckan 2009.

stockholm!

sitter på bussen med musik i öronen. med några från kilafors. kmr väl fram vid 6tiden. imorn blir det 08 med miranda. puss. någon random bild tagen nyss

tjatja. albinon flätar mitt hår och Jag sitter och kollar på film.


håller på att baka chokladmuffins! igen...


Imorn åker jag hem. ung08 hela veckan, the Voice på lördag


Vi har laddat med f1lm

Rubriken säger allt...? Vi har laddat med fem härliga skräckfilmer. one missed call, drag me to hell, friday the 13th,the grudge 1&2. Vi har precis bakat äppelpaj och choklad muffins. Riktigt god äppelpaj. Muffinasrna har vi inte hunnit smaka på. Memnen kommer hem på onsdag. Då blir det ung08!!!! Fun can't wait. :)

varning min nya snygging! JAKE ABEL <3


sitter ute med sannis i deras trädgård. pigga som elden med monster energi dryck och choklad i magen.


Har spelat minigolf. Yes i'm duktig. Jag vann :D


sitter och kollar på barnprogram med sannis! tråkigt väder, inget att göra. vi får se Vad som händer. kyss


ångest ångest ångest. Jag vill inte börja 8an..


you got to fight

according to me.


you can't hide, everybody crash and burn sometimes

rubriken stämmer så jävla hårt.

muuuusic in my heart




crazy thought

satt och tänkte lite... fyfan vad jag vill flytta utomlands! Har sån jävla lust att bara sticka iväg nånstans, till något varmt land och bara börja om och bara ha det härligt. Såg bilder nyss på alla som varit/ är utomland. guuuuud så skönt. Tänk, flytta typ till hm.... hawaii!!!!? och bara leva. Börja om. Jag älskar alla här hemma i sverige och så, men just nu vill jag bara bort härifrån...

Bring me back

Hej på er. sitter på pendeln just, påväg till vendelsö. sover där idag.och imorn blir det grönan med familjen. och några till. puss

ingen grönan

rubriken säger allt..? det blev ingen grönan för oss idag. Dåligt väder!  snarare var iaf. Menmen har ju guldkort så det är ju ingen fara för mej om man säger så. kan ju gå när jag vill. :D Bara 12 dagar kvar av älskade sommarlovet, våra älsakde underbara bäbis nior kommer inte vara där!!!!!! :( buuuhuuuuuuu.
kärlek <3


sitter och fikar med roliga människor i rönninge. åker nog hem snart. då får ni uppdatering! Imorn blire Grönan med familjen. åker båt dit förmodligen. Men hare bra. peace and Love /elin


Nytt i garderoben!





Här är som sagt bara en delav det jag har köpt. Orkar inte fota och lägga in fler + så ligger några redan i smutsen ;) Hare gött people! / love Elin.

New found!

Godmorgon världen! Just nu håller jag på att fixa lite bilder på vad jag har köp på sistonde. Så det ska i få se. En del iaf, för jag har inte allting samlat på ett ställe liksom.. Menmen ojuste idag ska jag på kalas. Min mammas sambos brors son fyller 16! :D Lägger in en outfit bild senare!

dagens azuzephre



Mayday parade - kids in love



VÄSTERVIK

Till helgen kanske jag åker till västervik! yeeaay! :) Härligt att vara där tycker jag. Så det ska bli kul. vet inte hur länge jag stannar. men det blir väl några dagar iallafall! Kommer kunna blogga lite från mobilen dåra men har inte riktigt kommit på hur man gör det här med att ladda upp bilder därifrån dvs.

Här är kära väastervik :D

Mycket shopping.

Hejsan svejsan! Hoppas alla min läsare kommer tillbaks nu när bloggen är fixad! Well, kan berätta lite om de senaste dagarna. Jag har träffat Linnea och en massa vänner under tiden. Igår träffade jag Miranda, vi var mest ute. träffade micke. yeeeeey. var hemma hos mej liten stund. Idag har jag som sagt varit istan med min älsakde syster Madde. Hittade lite saker.. inte bra! haha. Bilder på det kommer! Promise. I förigår var jag och kollade på Pride paraden med ellen. Jätte kul. slutade med att vi själva gick med i tåget xD


BLOGGEN ÄR IGÅNG!!

Hej readers! alla ni som finns kvar. det har varit mycket krångel med bloggen. den har blivit hackad, fick tillbaka den men då fungerade dt inte att logga in på kontot... men nu är allt fixat tack vare blogg.se och underbaRa bästa linnea! börjar blogga direkt när jag kommer hem. är istan med madde. sitter på pendeln. hare gött! love /Elin
HÄÄR FÅR DU EN STOR FEEET LÄNK LINNEA :D

Elin.

Hej Elin!

Det är Linnea här, kom på ett sätt att försöka ta mig in i din blogg igen, klarade det! Fixat nu, jag smsar dig också med lösen, pöss!

RSS 2.0