if we were a movie

readers! gör ett inlägg från mobilen nu. well, ligger i sängen och kan inte sova.. yes, tänkte att jag skulle försöka vända tillbaka dygnet. men nej, det går super bra! -.- lalalalalalalala. Imorn (Idag..?) ska jag träffa ellen älskling. gud va jag saknar den tjejen alltså! vet inte vad vi hittar på, men det får ni update på då. låter det bra? ;D puss hörs imorn.

when i get older, i will be stronger

BLI VÄNN MED SVENSKFIISK @ bilddagboken


samsung piiiink



Min nya mobil! Kärlek. inte så bra men ingen ide att köpa någon dyr till mej. vet ju hur jag är med mobiler x) antingen slarvar jag bort de, eller tar sönder de, tappar de. usch. jag och mobiler är inget bra. haha.

Min Bild


http://fromdaytodayy.blogg.se/2010/july/fototavling.html

you're beautiful in all ways


The moment of love

Godmorgon! Mitt humör idag är inte på topp. Kunde ju inte sova igår. Har väl sovit 5 timmar inatt. inte bra! well well idag ska jag träffa Lukia. Hon kommer förmodligen slagga här. ska fixa lite med hennes design och så. Nu kom min lillebror hem. Ska vara lite social. Uppdaterar er mer sen.

Nytt i garderoben!

Hittade Kamera sladden tillslut! Här får ni bilder på veckans inköp då.

Me and my monkey

En stor Diss. kan inte sova. Har vänt dygnet helt. vet inte vad jag ska göra. Sanna har åkt hem.
Ingen social vaken. Inget sug på film.  J a g  J u s t  N u. Uttråkad.


Dålig Update

Hejsan Hoppsan! förlåt förlåt förlåt. räcker det? Har verkligen inte hunnit/orkat blogga idag..Dagen började med att jag vaknade runt ett-två tiden. (ja jag vet, måste vända tillbaks dygnet) var lite social med de från västervik som vi senare åkte till nacka forum med. köpte ett par rosa jeans och ett par ballerina skor. Blev ingen mobil idag :'/ När vi kom hem gick jag ut och träffade Anuthai. Sedan träffade jag Paul. Han åker till frankrike imorn..

Gammal bild på mej och Miranda, Lucia 09 ♥

Håller på att bli sjuk ;o inte...

Neeeeeeeej, den där lilla snorungen Sanna har smittat mej. Börjar få lite feber..Sitter i tjocktröja och mjukis byxor. usch vill inte bli sjuk. Så nej jag ska inte bli sjuk. Har bestämt mej! :D Bra inställning hu?
Låten Vi Älskar Här! ♥


Sean Banan - Skaka Rumpa

 Så jävla bra. En riktig sommarplåga! Love.

You're not alone, down the same road

Hejsan. Sorry för den usla uppdateringen idag. Men har varit på stan och sprungit runt. Köpte en del. Visar alla inköp den här veckan på bild imorn! För då får jag troligen en ny mobil, med bra kamera. Eftersom jag inte hittat min kamerasladd än.. (!?) Puss Hörs!  haha kan nån gissa vem som är jag på den här über gamla bilden? ;o


~ Förbjuden väg är oftast sliten

Tänkte tipsa om en sjukt läskig skräckis! The Grudge 1 Kolla på trailern. och tyck själv. men för min smak är den bra! usch.

Nintendo wi

Tjenis. Just nu har jag precis fått i mej något i magen. Har inte ätit mycket alls idag.. Menmen. Blev två köp idag i stan tidigare. Bh + trosor och ett halsband :) Jätte fina. Bilder kommer. Lovar!!!! min kamera är ur laddad.. därför! Har varit ute med Miranda Charlie enågra timmar också. Kom hem för två timmar sen säkert. Vi var ute, åkte till sergel för att leta efter malkolm.. Har inte tid att blogga nu, för u ska jag spela Nintendo wi med resten. See You.

Look A Like??? Du är våran hamsterbäbis malkolm.


Herregud!

Herregud. Vad gör jag vaken nu??? Blev väckta för en kvart sen ungefär av Ammi. Vi ska åka till stan lite och kolla runt. Men hm.. Har fan inte fått min lön ;s Men pappa lånar ut sålängeee :D Wiii.


The grudge

The grudge va den sämsta skräckfilmen ever! Ingen rekomendation..
Menmen idag, lite senare dåra, ska vi nog till grönan med Ammi, (sannas mamma),pappa och min bror. Får se om vi orkar gå upp vid ett... haha! Så nu måste vi sova. Godnatt readers!

Veckans snygging!


Channing Tatum! Mjjaaaow på dej. Håll utkik efter fler snyggingra i den här bloggen. Det kommer garanterat! Nu ska vi kolla på film. The Grudge 3. usch hört att den är äckligt läskig...


Blue eyes is the favourite

Sitter och äter älskade Ben&jerry's med Sannis. Köpte tidigare idag ca 20 st på MatDax i hökarängen För bara 5 kr st. Billigt or what? ;D Åk dit!

Dagens frågetecken

Tycker ni jag ska färga mitt hår mörkare? Som på bilden ungeåfär..?? :)


Malkolm Hamsterbäbis<3

Neeeeeeeeeeeeeeeeeej, malkolm åker till kroatien på lördag och vi kommer inte att få träffa honom på jätte länge :'( buuuuhuuu. nog om det. Kom hem för två timmar sen. Har varit ute med Miranda. Vi gick till Malkis. Han va hemma! yeeeeyy! kom hem typ hem en timme försent som vanligt -.-
Vi kommer sakna dej Malkolm hamsterbäbis bäst Park.


Kapten Röd- Stjärnorna finns här


Beautiful monster in pyjamas

Heeeeej, fan va viär duktiga än så länge! :D Sitter i pyjamas och spelar monopol xD. Snart ska vi ut och bara vandra, haha. Puss. Ville bara uppdatera er lite.


bloggens första azuzephre



alla vill till toppen och vill göra kariär!

hejsan svejsan. Nyss bakat chockladbollar med Sannis. Vi har ett mål för idag: att lyckas dygna! haha.. Så nu måste vi få i oss lite socker så att vi orkar vara vakna!


Nacka Forum

Blev en tur till Nacka Forum med Sannis. Köpte en blus på New Yorker. Jätte söt. Bild på den kommer senare. Hittar inte min kamera sladd. Men nu ska vi cykla ner till flaten och ta ett kvälls dopp. Det ska bli kul. Hare så bra. Hörs! :)

Godmorgon..?

Godmorgon på er sunshines.

Det här blir mitt morgoninlägg! hö-hö. Sanna ligger fortfarande och sover .-. Vet inte vad vi hittar på idag. Hade tänkt och dra och bada, men vädret är väl inge vidare. eller? Kom heeeem nu. saknar dej ellen.


cafe cooler is my drug

Hej alla nattugllor!

skulle bara skriva ett sanbbt inlägg om idag. fick en sån lust. hah. skriv upp det här hörrni! (; Dagens började med att jag vaknade vid typ 10!!!!!!!! snackade lite med melinda på msn.bestämde att vi skulle dra in till grönan. Sara följde. Och sanna min kusin som vi senare mötte upp i tc. Sara och Mells drog hem vid typ 7-8 kanske..? Jag och sanna var kvar några timmar till. Stanna på söder på seven eleven för att köpa IsKaffe!. yummi! Drog hem till bagis och bakade scones som middag! och nu sitter vi här. Drogar Deppiig Musik. hah. nej hörni, nu ska jag inte skriva mer. Puss. Hörs imorn antagligen!


Ny kategori.

dagens azuzephre.

the confessions of a broken heart

I wait for the postman to bring me a letter.
And I wait for the good Lord to make me feel better.
And I carry the weight of the world on my shoulders.
Family in crisis that only grows older.
Why'd you have to go?
Why'd you have to go?
Why'd you have to go?

Daughter to father, daughter to father!
I am broken, but I am hopin.
Daughter to father, daughter to father!
I am crying, a part of me's dying.
But these are, these are the confessions of a broken heart!

And I wear all your old clothes your polo sweater.
I dream of another you, one who would never.
Never, leave me alone to pick up the pieces. Daddy to hold me, that's what I needed.

So,why'd you have to go?
Why'd you have to go?
Why'd you have to go?

Daughter to father, daughter to father!
I don't know you, but I still want to.
Daughter to father, daughter to father!
Tell me the truth, did you ever love me?
'Cause these are, these are the confessions of a broken heart!
Of a broken heart!

I love you.
I love you.
I love you.
I ...!
I love you!

Daughter to father, daughter to father!
I don't know you, but I still want to.
Daughter to father, daughter to father!
Tell me the truth, did you ever love me?
Did you ever love me?
These are the confessions of a broken heart!

Ohh ... yeah

I wait for the postman to bring me a letter.

i don't wanna be told to grow up

ska träffa Melinda Twinie och Sara. Grönan blir det nog.
Vädret är ju ingen höjdare.

(=

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


the one i love

Drar och tar ett kvälls dopp med pappa&bror! Kisses.

bild lånad från google)

Me wants

Funderar på att köpas. får ju min efterlängtade lön på fredag ..


Hemma!

åkte vid 7 imorse. saknat jätte många! kärlek. men har haft det jätte bra i västervik. var på visfestivalen alla dagar. träffade miranda där första dagen! Fun! utomhusbio, popcorn krig, vattenkrig, roliga samtal, hittade en malkolm-tvilling. mycket skratt! Sanna följde med upp hit, och stannar tills på fredag i think. Bilder Kommer! nu sitter jag ensam hemma me tårarna inom mej ..



thw wave, NRJ & cluuub glamour 2010!!!


fan va kul de vaaaaaaaaaaaaaaaaa! måste vi göra om tjejer! ;D


lalalalalalalalalal.

MOUHAHAHAHA.

hej på er, nu är vi färdiga för att gå ut,(höhö sanna va färdig för en timme sen) mot visfestivalen. senare ska vi träffa lalaalal ;) haha fyfan sanna. vi är så jävla bäst. åker hem på måndag till älskade sthlm, troligen! Bild freak som vi är så har vi tagit en milljon bilder här! great huh? :D


det kallas saknad


saknar er bääbisar! säg att ni kommer tillbaka efter sommarlovet. det kommer bli så tomt utan er. usch. jag vill inte!!!!! kärlek till er<3

shake that thing

Det är en bra dag idag! känner det. älskar livet, älskar att leva. älskar mej själv.
Ta vara på allting! på varenda minut. Kyss / elin.
Bussen mot vstervik går 14:05. see ya.


kiss and tell

Hejdå stockholm, igen..

Spanien!!!!!!!!


~ För Mej Är Du Perfekt


hjedå nu tar jag självmord. aaaaaaaaaaaaaaaaah.


haaaaatttteeeeeeeeeeee [:

* jag får inte åka iväg nånstans på hela veckan!

oh my god.!??!?!?!? jag hatar allt.................................................
damp damp damp damp damp damp.

Men till resarö får jag åka..? ;s och dit ska jag nu!


Eclipse

Anonym om hejdå stockholm!:
haha hejhej jag redigerar inte mina bilder ? hoho , du har största skottet i pannan haru blivit skjuten eller -.- och var försvann det på alla bilder ? hmmm photoshop or whaat :)
IP: 85.225.65.90

svar; varför skulle jag villja redigera mina bilder för? Mitt självförtroende är på topp! detdär det du kallar "skott" är ett ärr. Sydde när jag va liten. just get it. jag redigerar inte mina bilder!

desigen kommer. håll ut!

...


hejdå stockholm!


Hejdå stockholm... oh hej västervik! Nu drar jag till västervik över helgen. Tar bussen hem på söndag. Anteckna det! haha puss. jag älskar dej niklas <3

B.o.B - Airplanes ft. Hayley Williams



RSS 2.0