mina nya älsklingar!


hejjagärjätteduktigpåattuppdatera! (:
bryr mej inte ens. hah. min blogg. tar den inte så seriöst längre heller.. synd. imorn ska vi på bio med klassen! Tusen gånger starkare ska vi se. på söder. funny. innan ska vi nog käka på donken eller nånting. hej tjockisar! kolla mina nya älsklingar! Lovve.

freakjsfah

ingenting att dölja. så bilderna från festen i fredags får ni.


hejjagepinsam

rubriken

en lång onsdag

Yjrenis. Har precis ätit och ska snart ut och springa med brorsan. Idag hade vi skolfoto med både klassen och med scenkonst gruppen. Jätte kulit. När scenkonsen skulle fotas fick man hålla på och måla ansiktet och göra roliga saker. ¨


love makes you cry

mina tårar finns där, hela tiden. 
de rinner nerför min kind i hemlighet när ingen ser ..

 Våran låt ..


Lite bilder som togs i västervik.

i sommars tog kusinen sanna lite foton på mej. kulit. haha. vissa är inte bra.


higher

idag har jag träffat Helena. Nästan ett år sen vi sågs sist. missed her. imorn ska skulle jag göra något som jag inte kommer ihåg just nu. haha.


taggad.

blev taggade på bilder nyss från mär jag och helena var i säfsen i vintras. Snowboards proe asså! fan va kul det va. måste måste måste göras igen. ♥


dop i eslkilstuna

sorry. dålig update. i don't really care.. hah!
Igår: hände inte så mkt. Grönan med ellen. senare mot kvällen drog vi hem till alan. kolla skräckis. vågade inte sova. usch. Idag: varit på dop i eskilstuna. Håller på att kolla efter snowboard. måste spara /tjäna money nu!


Oscar lindros - från och med du

Hejdå nu sticker jag till tuben och möter mamma. Ha det bäst.:)

FreedaaaG!

jag har haft en dålig dag, ja! vet inte varför den började dåligt. men som vanligt nu (nästan) finns det ingen mat i skolan när vi kommer upp i matsalen. Den e slut. vafan? så då får vi äckliga kalla chicken nugguets. och så har jag bara allmnänt varit på dåligt humör.. Men det är ju fredag!? Så upp med humöret nu elin! ikväll ska jag på middag på söder. (=

Godaste woken på hemkunskapen by elin, nippan och miranda.

soetingar som aldrig kan komma överens!


Saknar håret mitt :'(


stor saknad asså.......

16 september

skoltrött som fan. jag orkar inte. vem sa att åttan inte var så speciellt svår?
tog en tur till stan idag med miranda. Naturgodis blev det köpt på ica i tc. nu ska jag duscha och träna lite mer på engelska glosorna vi ska ha läxförhör på imorn.


duktig.


måste göra klart svenska uppgiften.. Har typ en halv sida kvar.. suck.

joggning för mej


Melinda är snygg!

en lång skoldag idag. slutade fyra. nu är jag hemma för att plugga. plugg pugg plugg. Lite senare ska jag ut och springa lite. hah alan jag är okcså duktig.  måste. har ingenting att skriva om.. höh. vad sägs om bilder? (;


Dagens snygging


Han e sååå snygg... don't you think? ;)

according to me

goosh.. har varit en regnig dag idag. Jag har kännt mej seg.. usch på det här höstvädret. Hösten ska vara härlig, färgglad. Men det vart en tur på stan med Nippan, Mells och Miranda. Hittade tre linnen. haha mina money börjar ta slut.. av mina 8 tusen jag fick för mitt sommarjobb i sommras.

och mina tre linnen jag köpte. två basic från cubus och bikbok , ett annat från cubus


Döö jag orkar inte skola


jag orkar inte. men har som tur bara tre lektioner idag. SO-lunch-NO-Matte. slutar vid två tiden. Kanske ska sticka till grönan en sista gång med nippan innan det stänger inför sässongen. Det stänger ju på söndag redan..
Pussen nu ska jag gå och möta Miranda i centrum. Sen skolan..
yoo vi e fett coola, hänger vid en skulptur i centrum kl 4 på morgonen. respekt.

wonderchild


tonight is i let you take me higher

Var med miranda hos tandläkaren idag! tog oss två timmar fram och tillbaka till odenplan varav tio minuter var alltså själva tandläkartiden. Fun. haha. alltid vi som är segast, planerar, tidsoptimister. ♥

dress to succes


Tröja - Bikbok, Jeans - GT, Halsduk - Indiska

papaya is loVE

rubriken stämmer! sitter hemma hos nippan och äter papaya. ska plugga lite tills imorn. NO- läxförhör.. Ska få bra betyg på de! Regnet suger fiskballe. surt, deppigt, trist, grått... hej hösten!

I rymden finns inga känslor

Tjena. Har varit och sett denna film. På bio med pappa. Den var jätte bra, en rekomenderad film. Man fick sig ett skratt då och då. Och så realistisk. En kille som har aspbergers osv.. ! verkligen skit bra! När filmen drog vi och åt en sallad.
Andreas Wijk är snygg ..


converse in front


17.07.10 Ge mej sommar ♥

för en kort tid

Shieeet. fuck vad mina ben kliar. myggbet..
Har varit en feeet grym kväll. Dagen började med att jag åkte in till stan med mamma och syskonen. hittade en kalender, ett läppglans och ett par skor. Tack mami. Senare mot kvällen träffade jag Ellen, miranda och nippan. vi drog till abbe. Många var där. Fett kul. Vi satt och chillade, kolla film, rökte vp, åt godis. Massor. Lyckad kväll (:

Fika på sandys.


älska.

köp idag.
Tog inga bilder från ikväll, försökte men för mörkt..


Dagens citat- miranda fixar mvg i hemkunskapen

på hemkunskapen håller vi på att duka. snyggt och prydligt. miranda smörar för läraren.
jag: vad gör du????
 Jag fixar bästa betygen. hahahahah.


stafvfeldt är det finaste efternamnet, mobbad är mitt namn

Miranda gick för ett tag sen. Vi hade trevligt hemma hos mej framför datorn! :o Var lite på dåligt humör. höhö. sedan gick det över och mtt glada humör kom fram. Har inga bilder idag. tråkigt inlägg? Yes! well, imorn ska jag förmodligen träffa miranda igen. and someone else maybe :) grrrriiiiiiiiiiiiiiiim.

Sebastian krantz


nämen kolla här! min brorsa kom in till mej och sa att den här bögen var med på idol nyss. och voila. Han är duktig men guud vad han har förändrats sen han medverkade i talang? usch på dej. Mycket finare förut. hahah! :)

kramgo random

Hellu. torsdag. snart är det fredag. yeey. längtar.
Har fått tusen myggor som sugit i sig mitt blod. kliar. ogilla. som sagt vattenpipa blev det idag. alan, henke och abbe hänkade. satt på ett berg. hade det trevlllllliiiiiiiiigt. bilder får ni.


älska oss

sacka om att älska oss.
snacka om att vara avundsjuk. hahahah.

sovmorgon

sovmorgon. scones till frukost. snart fredag. öva lite glosor. idag: skola att klara av, franska läxförhör, politikbajs, röka vattenpipa med gustav, ivar, simon, ellen och nippan. najsigt.

google källa.

ny vp!

jag pluggar.. bilder om dagen! sammarbetsövningar i skolan, var lite med grim, träffade gustav på söder, träffade jacob i bagis. godisråttor. hahhahahahahahhahaa´.
Me, nippoan, mells. <3

lite överklistrad av socialdemokraterna.. :o

sammarbetsövningar i skolan

gustav är fett sexig i sin dusch mössa!

Malkolm & Jacob

i was born to tell you i love you ..
tjenis penis.  idag har varit en vanlig skoldag, inte hänt så mkt speciellt. på sista lektionen rymde jag och miranda lite på slutet för att hinna träffa malkolm. var hemma hos honom litet tag. sen blev både jag och miranda tvugna att gå.. åkte till stan med nippan och mellsbells. hittade lite saker! Nu på kvällen träffades jag och mir igen, gick till jacob. pratade lite med honom (= Gull.

Malkolm gullis sover

oups.. väckte honom!

MIna småköp!


bloggen fyller ett år!


kom just på att jag har haft bloggen i ett år nu! coolt. wiiihuuue. grattis på den. Nu blir det lite plugg innan jag går och lägger mej. tråkigt värre. hände inget speciellt idag efter skolan. jag och miranda åkte till älta. (haha) sen drog jag till vendelsö för att hämta mina biologiböcker.. sen tillbakx till bagis. kul huh?

visste ni...

att jag har klippt meeej! kort!  :o

when i see your face...

kärlek till den här låten. dunkar just nu!

just the way you are

Tjenivippen. Helgen har gått fort. idag är det skola. nu är hösten kommen. usch blää och fy. igår söndag var jag lite med abbe, simon, alan, ivar, henke. slggade ju hos nippan lör-sön. Träffat nya people. kuligt. bild från i lördgas... Det är jag och Anuthai till höger, Ellen och Dennis till vänster :)

dålig kvallite på bilden, ja!

socialare& gladare!

hellubellu på er. ja min uppdaterin suger. men jag pallar inte. bloggar då och då ist.
min dag: va lite med miranda. åkte med grim och m till sickla. luffade runt där. köpte fiika och tuggumi på willys. haha. åkte till gullmars. tog bussen till vendelsö.

Kristdemokraterna!


Dags att börja plugga lite! Har glosförhör på engelska imorn.. franskt glosförhör nästa vecka.. well, idag efter skolan åkte jag och miranda in till tc, för att skaffa lite material om kristdemokraterna. en sak i skolan vi håller på med... Vi ska alltså låtsas "vara" kd och redovisa vad de står för och vad vi tycker om skola, intergration, och miljön.

säfsen 09. dålig videoooo!!!


Usel kvallite på videon eftersom den är filmad med min gamla nokia mobil. tyckte det bara var lite kul att kanske lägga upp den. Hittade den när jag kollade igenom nokian för inte så länge sen! soo enjoy! OBS, ignorera mitt lilla fejkade skrik mitt i -.-

vendelö

sover i vendelsö inatt. Har bakat cheescake med maddis. ätit god mat, och är jätte trött. ska nog snart gå och lägga mej. imorn är det tordag. vilket betyder lång skoldag.. bläääääää. Ge mej sommarlov. Tur att det snart är fredag igen...!Godnatt på er.

ps. Ja, jag har slutat på fotboll. Kände att jag inte alls tyckte det var lika roligt som det var förut. Vt inte hur jag gör mej inriktningen i skolan. (Går ju på foboll som inriktning där..) kanske slutar där med.

hösten är påväg...


RSS 2.0